Kajak-kurser i Göteborgs Södra Skärgård.

Hos oss kan du lära dig paddla! Från Maj till September erbjuder vi kurser både för nybörjare och för dig som har paddlat tidigare. På vintern erbjudar vi ibland kurser i rollning inomhus i simhall.

Nybörjarkurs

Här lär du dig grundläggande paddelteknik och kajakhantering. Vi tränar på att ta sig ur och tillbaka i kajaken i vattnet och övar kamraträddning.

Kursen tar ca. 4 timmar.
Dagtid 10 – 14.

Pris: 1 100 kr per deltagare.

Fortsättningskurs

På denna kurs lär du att kanta kajaken vid svängning, högt och lågt stöd samt olika tekniker för att svänga och styra kajaken på ett effektivare sätt.

Kursen tar ca. 6 timmar.
Dagtid 10 – 15.

Pris: 1 950 kr per deltagare.

För öppna grupper ska det vara minimum 3 deltagare för att vi ska kunna genomföra kursen. För privata turer finns inget krav på antal deltagare men minimipriset för privatkurser är mostvarande 3 deltagare.

Boka en Kajak-kurs.

I listan nedan kan du se alle inplanerade kurser – och även våra guidade turer. Finns det inga kurs som passar dig eller din grupp så kan du efterfråga en. Vi arrangera gärna kurser anpassat efter önskemål! Har vi inga kurser kan du också anmäla dig till en guidad tur istället. Dessa är anpassat för nybörjare, och vår guide lär gärna ut lite paddelteknik under turen för de som vill.

Inget evenemang hittades!

Vi har stängt för säsongen men är tillbaka 2021!