VIKTIGT ANGÅENDE COVID19

Styrsö Kajaks COVID-19 Policy

Har du hoste eller andra influensa-symtom ber vi dig att stanna hemma.

Har du redan betalat för en guidad tur eller kajakhyra så erbjuder vi ett tillgodobevis eller pengarna retur. Vi hoppas att du snart blir frisk och välkomnar dig åter igen senare.

Under den rådande perioden med osäkerhet angående covid-19 har vi gjort temporära ändringar i vår uthyrningsverksamhet för att kunna tillhandahålla trygga villkor för våra gäster.

Introduktion, utlevering och tillbakalämning

All aktivitet försiggår utomhus i friska luften. Vi håller lämplig avstånd och delar in oss i mindra grupper.

Guidade turer

Vi organiserar guidade turer i små grupper med få personer. För tillfället är alla våra turer privata, vilket innebär att det bara finns dig, din familj, vänner och människor du känner. Ni som deltar på en guidad tur har bokat den tillsammans.

Uthyrning

När du hyr kajak hoss oss kommer du att få utleverat kajak, paddel och flytväst. Vi rengör dessa extra nogrant varje dag där vi blandt annat spritar av paddel, dragkädjor och kanten på sittbrunnen. Just nu hyr vi inte ut tält eller sovsäckar. Vi hyr fortfarande ut outdoor kök, och dessa rengörs nogrant mellan uthyrnigar.

Du måste vara frisk

Ifall du inte känner dig helt frisk, om du har hoste eller några symptom på influensa, ber vi dig stanna hemma. Ifall du har betalat på förhand kan du få et tillgodobevis eller få din betalning returnerat.

Med dessa förhålsregler anser vi att en paddeltur på vattnet hör till en av de säkraste aktiviterna det går att göra i relation till Cavid-19.

Vi önskar er varmt välkomna och hoppas att se er på vattnet!

Mikkel Breum
Styrsö Kajak