Upptäck skärgården från Kajak!

Följ med på en guidad tur till skärgårdens bästa ställen.

Guidade turer i Göteborgs Södra Skärgård.

Från Maj till September erbjuder vi guidade turer till de finaste ställen i Göteborgs södra skärgård. Turerna är anpassade för nybörjare och planerat så att tiderna passar med skärgårdbåterna från Saltholmen.

Vi erbjuder båda guidningar för öppna gruppar och privata sällskap. Öppna turer annonseras på Facebook. Vill du boka en en guidad tur för en privat grupp kan du skicka ett mail till booking@styrso-kajak.se eller sms till +46 (0) 70 380 24 50.

Våra publika turer varar ca 3-4 timmar där vi paddlar ut och njuter skärgården med en fika paus och de som vill får möjlighet att bada.

Privata guidningar arrangeras efter avtal och varar typisk 4-5 timmar. Vi paddlar lite längre och har tid att stanna på fler platser.

Guidad TUR - Öppen Grupp

Paddling med guide 3-4 timmar ofta på kvällstid med fikapaus och tid för att bada. Se våra publikas guidningar på vår Facebook sida under Evenemang.

800 kr pr. person.

Guidad tur - Privat Grupp

Paddling med guide 3-5 timmar för privat sällskap. Turen anpassas efter önskemål och erfarenhet. Minimum 4 personer eller tillsvarande kostnad.

950 kr pr. person.